Publicitate

Games - Premii

vineri, 14 ianuarie 2011

BOTEZ SOARE 11.12.2010 - SALAM SI DELIA

sâmbătă, 4 decembrie 2010

Mark One feat. Cheloo – We Don’t Care

Pe blogul celor de la Tempesta a fost postata piesa “We Don’t Care” la care v-am prezentat un teaser in urma cu ceva timp.
Piesa va beneficia de un videoclip, de la filmarile caruia puteti vedea cateva poze AICI. Pana la aparitia clipului, haideti sa ascultam piesa. Cum vi se pare?

joi, 2 decembrie 2010

Connect-R duet cu Adrian Copilul Minune la o nunta

Spuneti`va si voi parere...Eu Unu No Comment!




Predators 2010 Online

Titlu Original: Predators
Anu: 2010
Claritate: DVDRip
Duratia: 1:41:11
Rating: 16 Interzis sub 16 ani
Descriere: Robert Rodriguez prezintă un nou capitol îndrăzneţ din universul Predator-ilor, PREDATORS, turnat la locul de filmare sub auspiciile creative ale lui Rodriguez la Studiourile Troublemaker ale realizatorului situate în Austin, regizat de Nimrod Antal.

În film, protagonistul este laureatul cu Oscar, Adrien Brody ("Pianistul"), în rolul lui Royce, un mercenar care conduce şovăitor un grup de luptători de elită, care ajung să-şi dea seama că au fost aduşi împreună pe o planetă străină... ca pradă. Cu excepţia unui doctor dizgraţiat, toţi sunt ucigaşi cu sânge rece - mercenari, membri Yakuza, deţinuţi, membri din Brigada Morţii - prădători umani care sunt acum, sistematic, vânaţi şi eliminaţi de o nouă rasă de prădători străini.

Pe lângă Brody, PREDATORS îi mai are în distribuţie pe actorul premiat şi realizatorul de film Laurence Fishburne (seria "The Matrix"), Topher Grace ("Spider-Man 3"), Alice Braga ("I Am Legend") şi Walton Goggins ("The Shield"). De asemenea, în roluri cheie, mai apar omul de bază al lui Rodriguez, Danny Trejo, care a terminat recent de filmat un rol principal în viitorul film al lui Rodriguez, "Machete" şi campionul UFC, Oleg Taktarov ("National Treasure"), Mahershalalhashbaz Ali ("The Curious Case of Benjamin Button") şi Louis Ozawa Changchien ("Fair Game").

Trailer Official Predators 2010




 

Cele mai asteptate premiere ale iernii





Iarna aceasta parca e mai bogata ca oricand. In filme, ca in rest nu e treaba mea. Avem o multime de premiere care vor satisface si cele mai pretentioase gusturi, iar multe dintre filmele acestea vor intra cu siguranta si-n cursa pentru Oscar.
Despre majoritatea din ele v-am vorbit deja, asa ca nu o sa insist pe descrieri sau distributie, am sa va spun doar de ce cred eu ca merita vazute. Lista este mult mai mare, cel putin in primele doua luni ale anului avem cate 3-4 premiere pe saptamana. Deocamdata am ales doar 10 filme. De restul va voi aminti, ca de obicei, in recomandarile pe care le fac in fiecare saptamana. 

Cel de-a treilea film al seriei inspirate din romanele “Cronicile din Narnia” mai are putin pana la premiera. Cei care au vazut primele doua filme din serie nu-l vor rata. Ceilalti merita sa-l vada pentru ca in preajma sarbatorilor de iarna e bine sa ne inconjuram de magie, de povesti frumoase si aventuri spectaculoase. Cel putin asa se spune


TRON: Legacy – 17 decembrie
Este un film despre care v-am tot vorbit. Personal, cred ca merita vazut doar pentru efectele speciale inovatoare si pentru Jeff Brigdes. happy

Little Fockers: – 24 decembrie
O comedie care pica la tanc, in ajunul Craciunului. Dupa “Meet The parents” si “Meet the fockers, “ Robert de Niro e gata sa ne amuze in “Little Fockers”. Alaturi de Ben Stiller, Dustin Hoffman, Teri Polo si Barbra Streisand. Sunt curioasa sa vad cum se descurca si Harvey Keithel intr-o comedie de acest gen.


The Tourist – 7 ianuarie
La inceput de an sa vedem cat de bine le sta impreuna (pe scena) celor mai frumosi actori de la Hollywood: Johnny Depp si Angelina Jolie. Bonus, o poveste plina de mistere si suspans situata intr-un decor special. Curiozitate persoanala: vreau sa vad cat de bine se decurca Florian Henckel von Donnersmarck la Hollywood


Christina Aguilera are si ea un vis – sa devina actrita. Vedem cat de bine se pricepe si daca Cher are are parte de concurenta serioasa pe 14 ianuarie.

 

You Will Meet A Tall Dark Stranger – 28 ianuarie Pentru mine orice film nou Woody Allen its a must see, asa ca… o sa-l vad si pe asta. Care nu mai e chiar “ultimul”, pentru ca intre timp a mai scos unul. happy La acesta mi-a atras atentia si distributia – Anthony Hopkins (sunt curioasa cum s-au inteles cei doi “mosuleti” pe platou), Josh Brolin, Naomi Watts, Freida Pinto si Antonio Banderas. Plus o noua portie de umor negru in stilul ironic si cinic care il caracterizeaza


127 hours – 18 februarie
Am trisat putin si l-am vazut dinainte, asa ca pot sa va spun din experienta ca MERITA. Regia lui Danny Boyle, interpretarea lui James Franco si povestea, pe cat de adevarata pe atat de teribila, te vor fascina




Sursa: Monden.Info

Guess Who, live la „Răi da' buni”

Piesa „Manifest” a lui Guess Who a adunat peste un milion de vizualizări pe YouTube în numai două săptămâni. Artistul a venit la emisiunea „Răi da' buni” şi a interpretat live noul său hit. 


miercuri, 1 decembrie 2010

CEDRY2K - IN BATAIA PUSTII (cu CABRON)

Pe blogul celor de la FacemRecords a fost postata o noua piesa, care promoveaza lansarea albumului “CUVINTECEVINDECA“. Piesa “In Bataia Pustii” este in colaborare cu Cabron si produsa de CB.

Lansarea va avea loc DUMINICA, 5 DECEMBRIE in SILVER CHURCH. Printre invitati se numara: C.T.C., DRAGONU AK47, CARBON, PACHA MAN, CABRON, SISU si DJ FAIBO X. Warmupul asigurat de K-Funk iar la after party o sa fie DJ SAUCE ca sa mentina atmosfera pana se aprind luminile in club!
DETALII DESPRE ALBUM: Va putea fi cumparat in seara concertului la pretul de 15 RON iar de luni va putea fi cumparat de pe site-urile de specialitate la pretul de 25 RON

Ascultati piesa mai jos!
.

sâmbătă, 27 noiembrie 2010

Radio Killer – single nou “Lonely Heart” + voce noua

Radio Killer revine in forta cu un nou single, o noua voce si un nou site. “Lonely Heart” se numeste cel mai nou single al lor si tocmai a avut premiera pe canalul oficial de YouTube.
Daca ati fost la concertul lui Smiley din Silver Church de acum doua seri, probabil ca stiti deja si anuntul legat de vocea noua. happy Este vorba de Catalina Ciobanu (Lee Heart va fi numele ei de scena) – o ‘urmaresc’ de foarte multi ani, mi-a atras atentia cand a participat la concursul MyBand, respectiv la festivalul de la Mamaia, iar in septembrie 2007 a cantat cu Black Eyed Peas pe scena la concertul lor de la Arenele Romane. Culmea coincidentei, chiar ma intrebam zilele trecute ce s-a mai intamplat cu ea…
Mai multe detalii gasiti in comunicatul de presa de mai jos. Va invit sa ascultati piesa si sa ne spuneti cum vi se pare!
Radio Killer respecta sound-ul proaspat si foarte colorat prin care s-a impus inca de la debut si revine in forta cu single-ul Lonely heart – melodie care are menirea de a trezi la viata chiar si cele mai adormite spirite.
Paul Damixie si Lee Heart, cei doi componenti ai formulei de scena Radio Killer, au declarat:


“Lonely heart este o piesa plina de energie, pe care o dedicam tuturor celor care cred ca doar muzica poate sa te trezeasca la viata, te poate conecta cu oamenii din jur si te poate aduce in club indiferent de unde te afli in acel moment; tuturor celor care iubesc totul in general si muzica in special”
Noua voce Radio Killer se numeste Lee Heart, are 20 de ani si se mandreste ca a cantat pe scena alaturi de Black Eyed Peas. Lee Heart a castigat peste 15 premii la concursuri nationale si internationale de muzica, a studiat muzica la Scoala Populara de Arte iar acum ia lectii de jazz.
Piesa Lonely heart a fost produsa in studiourile HaHaHa Production de aceeasi echipa de producatori condusa de Smiley – cel care a fost si vocea proiectului pana in prezent.
Profitand de ocazia lansarii noului single, cei de la Radio Killer prezinta si noul RadioKiller.ro , care este acum mult mai intuitiv, mai interactiv, mai usor de folosit, dar la fel de “jucaus”. Tot pe site puteti gasi acum si blogul celor de la Radio Killer – o platforma online care va va tine conectati cu noutatile Radio Killer intr-un mod cat se poate de practic si de rapid.
Proiectul Radio Killer s-a lansat acum 14 luni cu piesa Voila, piesa ce a urcat rapid in topul preferintelor muzicale, atat in randul ascultatorilor din Romania cat si in randul celor din Germania, Rusia, Spania, Grecia, Cipru, Italia sau Turcia, iar Be Free, cel de-al doilea single Radio Killer a continuat succesul piesei Voila, cucerind noi teritorii ca Suedia, Finlanda, Danemarca, Olanda, Polonia sau Ucraina.
Ca o incununare a succesului international, piesa Be free se gaseste chiar si in acest moment pe locul 3 in topul celui mai popular dance-radio din Spania – Maxima FM, dupa ce saptamana trecuta se afla pe pozitia 1.
Clipul piesei Lonely Heart se va filma saptamana viitoare si va avea o regie semnata Iulian Moga.
Piesa Lonely heart poate fi ascultata aici:


Ads

 
 
"Love's Unending Cycle"
This is part of who I am right now. I am A changed woman after 15 years. My life and love keeps on keeping me on sane level...

Your One Stop Tech
n a crowded world of technology, Your One Stop Tech stands out of the crowd, delivering the latest and greatest Tech News!

Flirtatious-T Blog - All About DatingOraselul
This is my blog

Blog about italian djtwenty

Ramblings of a Madman
My personal blog, interspersed with inane ramblings, clumsy attempts at humor, and the occasional rant.

Oraselul
This is my blog

Director Web

Postări populare