Publicitate

Games - Premii

joi, 15 iulie 2010

Ascultati hip-hop necomercial, la fel de bun ca cel comercial!!!

De cand cu facatura asta de criza economica care ne tine prin case toata ziua ca locuri de munca nu avem , tot cotrobai cu zilele si noptile pe internetu` asta ramas ca ultima solutie de a nu o lua razna de plictiseala. Spre surprinderea mea am gasit multa muzica buna, in mare parte hip hop ca asta ne intereseaza . Am ramas placut surprins sa vad ca muzica buna inca se mai face in apartamente de blocuri, garsoniere sau in studiouri de cartier la gramada cu baietasii care vor sa faca ceva,si sa nu o arda aiurea pe la coltzuri. Si-asa frate am gasit muzica buna, artisti necunoscuti de multa lume cum ar fi Baboi ,Zeno, Phane, Preafericitu NV, Mossad, Bibanu, Camuflaj, Vescan, Omu Gnom si multi altii care produc muzica buna si care au nenorocul de a nu aparea prin media. Muzica hip hop buna e aceea care transmite cat mai aproape de inima strazii , ci nu neaparat numai aceea care apare pe TV ; si-asa ca pentru cei interesati de fenomen cautati artistii astia pe net si multi altii si ascultati fratilor ca se merita! Cu regret spun ca media din Romania e nedreapta pentru ca promoveaza specimene de-alde Fernando de la Cransebes sau Eva Kent si nu acorda o sansa celor care fac ceva cu adevarat si carora internetul le foloseste ca unic mijloc de a-si promova munca! Respect muzica buna ,respect celor care fac ceva!!!!

0 comentarii:

Ads

 
 
"Love's Unending Cycle"
This is part of who I am right now. I am A changed woman after 15 years. My life and love keeps on keeping me on sane level...

Your One Stop Tech
n a crowded world of technology, Your One Stop Tech stands out of the crowd, delivering the latest and greatest Tech News!

Flirtatious-T Blog - All About DatingOraselul
This is my blog

Blog about italian djtwenty

Ramblings of a Madman
My personal blog, interspersed with inane ramblings, clumsy attempts at humor, and the occasional rant.

Oraselul
This is my blog

Director Web

Postări populare