Publicitate

Games - Premii

miercuri, 11 august 2010

DJ Sava & Raluca este #1 de 10 saptamani consecutive in topurile radio!

Piesa “I Like (The Trumpet)” este cea mai difuzata melodie a momentului reusind sa stationeze timp de 10 saptamani consecutive pe prima pozitie in topul celor mai difuzate melodii de la radio conform Media Forest. Versurile catchy, vocea Ralucai, ritmurile alerte, colaborarea cu Connect-R si experienta de peste 20 de ani a lui DJ Sava in muzica sunt ingredientele unui super hit, “I Like (The Trumpet)” fiind cea mai ascultata piesa a verii!
Avand in vedere ca sezonul estival se aproprie de sfarsit se poate afirma fara gres ca “I Like (The Trumpet)” este hitul verii 2010 publicul fiind...





in cele din urma cel mai bun judecator cand vine vorba de hituri si melodii ce merita a fi premiate!
Succesul impune anumite standarde iar DJ Sava este intotdeuna atent la noile tendinte muzicale si doreste sa-si surpinda de fiecare data publicul cu melodii cat mai originale si inedite, de aceea pentru noul single pregateste un sound modern cu beaturi vibrante care indeamna la dans.Cum credeti ca va suna acesta? Pana cand vom avea ocazia de a-l asculta nu ne ramane decat sa ne distram pe “I Like (The Trumpet)”

 

0 comentarii:

Ads

 
 
"Love's Unending Cycle"
This is part of who I am right now. I am A changed woman after 15 years. My life and love keeps on keeping me on sane level...

Your One Stop Tech
n a crowded world of technology, Your One Stop Tech stands out of the crowd, delivering the latest and greatest Tech News!

Flirtatious-T Blog - All About DatingOraselul
This is my blog

Blog about italian djtwenty

Ramblings of a Madman
My personal blog, interspersed with inane ramblings, clumsy attempts at humor, and the occasional rant.

Oraselul
This is my blog

Director Web

Postări populare