Publicitate

Games - Premii

joi, 16 septembrie 2010

Tataee de la BUG Mafia, condamnat la şase luni închisoare cu suspendare

Vlad Irimia (foto dreapta), cunoscut sub numele de Tataee, membru al trupei BUG Mafia, a fost condamnat, astăzi, de magistraţii Curţii de Apel Timişoara la şase luni de închisoare cu suspendare şi la plata unor daune materiale şi morale unui bărbat pe care l-a accidentat cu maşina în august 2008.Reprezentantul Biroului de Presă al Curţii de Apel Timişoara, Denisa Botoca, a declarat pentru Mediafax că la Curtea de Apel Timişoara s-a judecat recursul formulat de Vlad Irimia în cazul unui accident rutier petrecut în 2008, în urma căruia un bărbat a avut nevoie de îngrijiri medicale, în acest caz el fiind condamnat de Tribunalul Arad, în luna iunie 2010, la şase luni de închisoare cu suspendare şi la plata a 15.000 de lei daune morale şi 491 de euro daune materiale.
Sentinţa formulată, astăzi, de judecătorii Curţii de Apel Timişoara este definitivă şi irevocabilă.

0 comentarii:

Ads

 
 
"Love's Unending Cycle"
This is part of who I am right now. I am A changed woman after 15 years. My life and love keeps on keeping me on sane level...

Your One Stop Tech
n a crowded world of technology, Your One Stop Tech stands out of the crowd, delivering the latest and greatest Tech News!

Flirtatious-T Blog - All About DatingOraselul
This is my blog

Blog about italian djtwenty

Ramblings of a Madman
My personal blog, interspersed with inane ramblings, clumsy attempts at humor, and the occasional rant.

Oraselul
This is my blog

Director Web

Postări populare