Publicitate

Games - Premii

vineri, 12 noiembrie 2010

Premiera videoclip: Guess Who – Manifest

Desi initial am promis ca videoclipul va fi lansat in 12 noiembrie, ne-am gandit sa va facem o surpriza placuta si sa ii dam drumul ceva mai devreme, pentru ca stim ca sunteti nerabdatori.
Asadar, Okapi Sound si MusicExpertCompany lanseaza mult asteptatul videoclip Guess Who: “Manifest“. Produsa de Mitza si Vlad de la Agresiv, piesa a fost compusa special pentru fanii GW. Filmat la jumatatea lunii august in regia lui Andrei Staruiala, videoclipul beneficieaza de aparitia a peste 50 de fani, o adevarata armata a artistului.
Guess Who se bucura de un fan-club extrem de activ, cu 5000 de membri inregistrati in doar doua luni pe reTU-r.ro si cu peste 32.000 pe Facebook, unde este cel mai popular artist cu piese in limba romana: facebook.com/GuessWhoRomania.
Castigator al premiului “Best Hip Hop” in acest an la Romanian Music Awards, Guess Who a reusit sa se faca ascultat de publicul de toate varstele datorita puternicelor mesaje sociale din single-urile “Locul Potrivit” si “Unu altu“. Intr-o tara in care pop-dance-ul este la putere, artistul a repurtat un succes greu de prevazut, aducand din nou hip-hop-ul in atentia mainstream-ului si ajungand unul dintre cei mai difuzati artisti romani din ultimul an.

0 comentarii:

Ads

 
 
"Love's Unending Cycle"
This is part of who I am right now. I am A changed woman after 15 years. My life and love keeps on keeping me on sane level...

Your One Stop Tech
n a crowded world of technology, Your One Stop Tech stands out of the crowd, delivering the latest and greatest Tech News!

Flirtatious-T Blog - All About DatingOraselul
This is my blog

Blog about italian djtwenty

Ramblings of a Madman
My personal blog, interspersed with inane ramblings, clumsy attempts at humor, and the occasional rant.

Oraselul
This is my blog

Director Web

Postări populare