Publicitate

Games - Premii

marți, 14 septembrie 2010

Videoclip Official : SHIFT feat. Xeb – Magic

Duminica seara SHIFT (Kreuzet) a lansat online videoclipul primului single de pe viitorul sau album, prin intermediul site-ului sau oficial si canalului sau oficial YouTube. Piesa se numeste “Magic” si este produsa si interpretata de SHIFT si Xeb.
Clipul a fost regizat de Alex Ceausu (Ador Media) si artistul spune ca video sustine din punct de vedere vizual subiectului piesei: efectul magic pe care il are o prezenta feminina deosebita.
Pentru cei care inca nu il cunosc pe SHIFT (Kreuzet) lasam mai jos un scurt istoric al sau:







Desi sub o titulatura noua, venita natural in urma evolutiei sale personale si profesionale, SHIFT este un artist si producator cu peste doisprezece ani de experienta in domeniul muzical. A pus bazele grupului Ilogic in 1998, impreuna cu doi prieteni. Dupa un an au inceput inregistrarile pentru primul album. Tot din 1999, componenta Ilogic a fost redusa la doar 2 membri. In perioada 2001 – 2002, SHIFT a absolvit Scola de Arte si a infiintat, impreuna cu colegul sau de trupa, studioul de inregistrari audio “Fara Logica Studio”, in Galati.
Din 2003 pana in 2006 a facut parte din echipa Urban Records, initial doar ca artist iar apoi ca producator si sunetist. Aici, a colaborat cu K-gula, Connect-R, Dj Undoo, Bean, Raparta, Explicit, Matteo, Adrian Demetrian, Stevie Bass si multi altii. In 2007 a lansat compilatia “Fara Logica Mixtape”, raspunsul venit din partea publicului fiind unul foarte bun. Astfel, in 2008, a fost lansat al treilea material Ilogic, iar apoi SHIFT a lansat “Prea devreme”, prima sa piesa solo sub numele de scena “Kreuzet”. Piesa a beneficiat de un videoclip, realizat cu resurse minime, care a adunat aproape 200.000 de vizualizari intr-un timp scurt, imediat dupa lansare.
De asemenea, 2008 a fost si anul in care, fiind sigur pe sine si dorindu-si independenta artistica si profesionala, SHIFT a decis sa se indrepte catre o cariera solo. A inceput apoi sa lucreze impreuna cu Daniel Alexandrescu (K1), intr-un alt studio. In perioada 2008 – 2009 s-a axat mai mult pe partea de productie muzicala si a lucrat cu artisti romani precum Andreea Antonescu, Lavinia sau Roxy Rocks, dar si cu artisti straini ca 361 grad (Elvetia).
La jumatatea anului 2009 a pus bazele echipei de productie alaturi de care lucreaza in prezent.
Spre sfarsitul lui 2009 a inceput inregistrarile pentru primul sau album solo, in propriul studio de productie si inregistrari audio, situat in Bucuresti.
Pentru finalul anului 2010 SHIFT pregateste lansarea primului sau album solo si o surpriza foarte placuta pentru cei care vor decide sa ii urmareasca activitatea muzicala.
Asadar, videoclip SHIFT feat. Xeb – Magic:

 

0 comentarii:

Ads

 
 
"Love's Unending Cycle"
This is part of who I am right now. I am A changed woman after 15 years. My life and love keeps on keeping me on sane level...

Your One Stop Tech
n a crowded world of technology, Your One Stop Tech stands out of the crowd, delivering the latest and greatest Tech News!

Flirtatious-T Blog - All About DatingOraselul
This is my blog

Blog about italian djtwenty

Ramblings of a Madman
My personal blog, interspersed with inane ramblings, clumsy attempts at humor, and the occasional rant.

Oraselul
This is my blog

Director Web

Postări populare