Publicitate

Games - Premii

marți, 14 septembrie 2010

Videoclip official : Travie McCoy – We’ll Be Alright

Dupa ce prima jumatate a miliardarilor din piesa “Billionaire” a scos videoclip nou, a venit momentul celeilalte jumatati sa vina cu un clip nou.
Travie McCoy vine cu un clip la “We’ll Be Alright“, single extras de pe albumul “Lazarus“. Clipul este unul destul de simplu, cu multi petrecareti in el,



in timp ce piesa sempleaza din hitul celor de la Supergrass – “Alright” si este produsa de The Smeezingtons & The Stereotypes.
Va lasam sa il urmariti si sa ne spuneti ce parere aveti despre piesa si clip.


Travie McCoy: “I wanna be a billionaire so fricking bad!!”

Ma intreb daca este cineva care nu si-ar dori ca in aceasta viata sa ajunga miliardar si faimos ? Unul dintre artistii sinceri din industria muzicala care recunoaste ca si-ar dori aceste lucruri este cu siguranta Travie McCoy. Toti am auzit macar o data single-ul sau Billionaire care in mod cert va fi unul dintre hiturile acestei veri.
Pe Travie il stim fiindca a fost vocalistul trupei de hip-hop Gym Class Heroes inca din 2001. Insa incet, incet acesta decide sa urmeze o cariera solo si astfel pe 8 iunie 2010 lanseaza primul sau album solo Lazarus care include hitul Billionaire. Piesa este realizata in colaborare cu Bruno Mars si se afla deja pe locul 4 in Billboard Hot 100.

Despre McCoy mai stim ca in 2008 a fost arestat pentru ca a lovit un om cu microfonul in cap, motivul declarat de artist a fost ca acesta a fost rasist.
Din seria ce nu mai stim despre Travie McCoy ar mai fi faptul ca acesta este vegetarian si ca a fost intr-o relatie destul de serioasa cu Katy Perry.
Deci daca ar fi sa dati 1 milion de dolari unui artist care ar fi acesta? Astept sugestiile voastrehappy




 


0 comentarii:

Ads

 
 
"Love's Unending Cycle"
This is part of who I am right now. I am A changed woman after 15 years. My life and love keeps on keeping me on sane level...

Your One Stop Tech
n a crowded world of technology, Your One Stop Tech stands out of the crowd, delivering the latest and greatest Tech News!

Flirtatious-T Blog - All About DatingOraselul
This is my blog

Blog about italian djtwenty

Ramblings of a Madman
My personal blog, interspersed with inane ramblings, clumsy attempts at humor, and the occasional rant.

Oraselul
This is my blog

Director Web

Postări populare