Publicitate

Games - Premii

duminică, 17 octombrie 2010

Dinamo vs. Steaua | Live



Vezi Meci Live Aici






Duminică 17 octombrie, de la ora 20,30, în cadrul etapei a 11-a a Ligii I , Dinamo şi Steaua se vor întâlni în cel de-al 123-lea episod al ”eternului derby”, în prima ligă de fotbal.
În cele 122 de partide directe în campionat, Dinamo se află în avantaj, cu 43 de victorii, faţă de 34 ale Stelei, alte 45 de partide încheindu-se nedecis. În Şoseaua Ştefan cel Mare, Dinamo a obţinut 25 de victorii, Steaua 13, iar de 23 de ori s-a înregistrat egalitatea.
Primul meci dintre cele două formaţii s-a jucat pe 21 noiembrie 1948, când Dinamo învingea pe CSCA în deplasare cu scorul de 1-0. Steaua (CCA) a câştigat abia al cincilea meci cu Dinamo, pe 6 mai 1951, cu 2-1, pe teren propriu.
Dinamoviştii nu au pierdut în ultimele cinci meciuri cu Steaua, câştigând ultimele două partide directe, pe 30 august 2009 (1-0 în Ghencea) şi pe 17 martie 2010 (2-0 în Groapă). Ultima victorie a Stelei datează din 24 noiembrie 2007, 1-0 în Ghencea. Ultima victorie a steliştilor în Ştefan cel Mare s-a întâmplat pe 22 august 2004, cu 1-0.
Dinamo are un bilanţ negativ în acest sezon pe teren propriu, cu două victorii şi 3 eşecuri.
Dinamo – Steaua va fi transmis de Digi Sport, dar se poate vedea si online, mai jos aflati cum. 

Cum poti sa vedeti pe internet live online toate meciurile din Liga I inclusiv Dinamo – Steaua?

Trebuie doar sa descarcati si instalati  Sopcast si sa intrati pe fanfotbal.org/live unde sunt linkuri pentru toate meciurile (functioneaza la ora meciului).

0 comentarii:

Ads

 
 
"Love's Unending Cycle"
This is part of who I am right now. I am A changed woman after 15 years. My life and love keeps on keeping me on sane level...

Your One Stop Tech
n a crowded world of technology, Your One Stop Tech stands out of the crowd, delivering the latest and greatest Tech News!

Flirtatious-T Blog - All About DatingOraselul
This is my blog

Blog about italian djtwenty

Ramblings of a Madman
My personal blog, interspersed with inane ramblings, clumsy attempts at humor, and the occasional rant.

Oraselul
This is my blog

Director Web

Postări populare