Publicitate

Games - Premii

marți, 19 octombrie 2010

El Nino ft Mr. Levy - Viata de pisica

Sambata, la prima editie din emisiunea  "Promoveaza-ti muzica la RadioONMusic", ati putut asculta in PREMIERA pe Radio ON, piesa "Viata de pisica", semnata El Nino, in colaborare cu Mr. Levy. Piesa face parte din albumu' "Un film de Oscar", iar instrumentalul este realizat de Keri. Vrem sa va mai informam ca piesa va beneficia si de un videoclip, care nu are o data de lansare deocamdata.







Albumul se va lansa pe 11 noiembrie 2010 la Craiova @ Cafe Central, invitatii fiind: Dragonu, Mr.Levy, Mutu, DJ Limun si DJ Hash, care vor face warm-up/after party. Iar pe la sfarsitul lunii, in data de 28 noiembrie 2010, concertul va avea loc la Bucuresti @ Silver Church, unde DJ Limun se va ocupa de warm-up si after party, invitatii fiind: Dragonu', Cedry2k, Mr.Levy, Sisu, Mutu, iar cei de la Voicecutz si Fanas vor realiza un show MPC live.

Materialul se va putea comanda de pe unfilmdeoscar@yahoo.com, printr-un mail cu datele dumneavoastra (Nume, prenume, adresa, cod postal, telefon).

0 comentarii:

Ads

 
 
"Love's Unending Cycle"
This is part of who I am right now. I am A changed woman after 15 years. My life and love keeps on keeping me on sane level...

Your One Stop Tech
n a crowded world of technology, Your One Stop Tech stands out of the crowd, delivering the latest and greatest Tech News!

Flirtatious-T Blog - All About DatingOraselul
This is my blog

Blog about italian djtwenty

Ramblings of a Madman
My personal blog, interspersed with inane ramblings, clumsy attempts at humor, and the occasional rant.

Oraselul
This is my blog

Director Web

Postări populare